ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ                      

    (далі за текстом - «Політика»)

1. ЗАГАЛЬНА СПРЯМОВАННІСТЬ ПОЛІТИКИ

2. ПЕРЕЛІК ІНФОРМАЦІЇ, ЩО МОЖЕ ЗБИРАТИ, ОТРИМУВАТИ І ВИКОРИСТОВУВАТИ КОМПАНІЯ

•        Оголошення та Угоди: В рамках діяльності Веб-сайту, Компанія може розміщувати інформацію про користувача, в тому числі особистого і контактного характеру, необхідну для здійснення відповідних угод між користувачами, що виступають покупцями і продавцями, або для надсилання повідомлень, пропозицій і спілкування користувачів між собою, та здійснення платежів.

•        Реклама та Просування: В процесі роботи Веб-сайту Компанія може збирати особисту інформацію, таку як ім'я та контактна інформація, участь користувачів у вікторинах та інших маркетингових акціях, організованих на Веб-сайті, або на сторонніх сайтах Компанією. В процесі функціонування Веб-сайту, Компанія може також обробляти інформацію пов'язану з ефективністю рекламних кампаній, в тому числі перегляди оголошень на Веб-сайті, та на сайтах третіх осіб. Компанія може, за згодою користувачів, збирати і зберігати інформацію у вигляді відповідей на анкетні чи інші опитування, які можуть здійснюватися Компанією у маркетингових цілях.  Така інформація може бути використана, зокрема для аналітичних цілей та для розуміння інтересів користувача

•        Обслуговування клієнтів: При зверненні користувачів до відділу обслуговування клієнтів, Компанія, при необхідності, може в процесі роботи свого Веб-сайту збирати особисту інформацію, необхідну для виконання запиту користувача і отримання зворотного зв'язку. Компанія може також зв'язатися з користувачем, використовуючи існуючу контактну інформацію облікового запису, надану для цієї мети. Компанія може також збирати іншу інформацію про спілкування з користувачами, наприклад, будь-які запити до служби підтримки, що подаються користувачами, або будь-який зворотний зв'язок, що надається ними.

•        Веб-сайт та мобільні дані: Компанія може автоматично отримувати і реєструвати на своїх серверах інформацію з браузера користувача або будь-якого пристрою, включаючи IP-адресу, програмне забезпечення і апаратні атрибути, сторінки, які запитує користувач, мобільні ідентифікатори, інформацію про використання додатків, та/або інформацію про інші використовувані пристрої, або інформацію системного рівня. Це може відбуватися на Сайті або на мобільному додатку, або на сервісах третіх осіб. Додаткова інформація про те, як користувачі можуть контролювати та/або блокувати такий збір інформації знаходиться нижче в розділі 6 цієї Політики.

•        Інформація, отримана в результаті опитувань: Компанія може збирати та зберігати інформацію, що отримана в результаті опитувань, що можуть проводитись Компанією, або залученими Компанією підрядниками, - третіми особами, а саме інформацію щодо статі, віку, сімейного стану, особистих вподобань та інші категорії інформації.

•        Інформація, що додається: Компанія може також додати інформацію, отриману на законних підставах від ділових партнерів або третіх сторін, до існуючих даних Компанії про своїх користувачів.

3. IP-АДРЕСА, КУКІС (COOKIES) ТА МОБІЛЬНІ ІДЕНТИФІКАТОРИ

КУКІС (COOKIES) - це невеликі текстові файли, які зберігають інформацію безпосередньо на комп'ютері користувача, його мобільному телефоні або іншому пристрої.

Пікселі (pixels) - невеликі цифрові зображення, які є частиною коду на веб-сторінках, які дозволяють іншому серверу вимірювати переглядання веб-сторінки, і часто використовуються в поєднанні з кукіс (cookies). Код відстежує як, коли (і на якій сторінці) піксель завантажений, щоб вказати, що користувач взаємодіє зі сторінкою або частиною сторінки Веб-сайту.

 4. ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Для надання своїх послуг Компанія може використовувати інформацію, яку Компанія збирає і розміщує для наступних цілей, але не обмежуючись останніми:

(І) забезпечення обслуговування користувачів, в тому числі для створення і управління обліковими записами користувачів, вирішення технічних труднощів і доступу до різних функцій, щоб перевіряти право користувача на доступ до певних функцій системи Веб-сайту;

(ІІ) адаптація пропозицій і досвіду, в тому числі реклами на своїх сервісах або сервісах третіх осіб;

(ІІІ) контроль загальної та індивідуальної активності користувачів, такий як пошук за ключовими словами, активності за публікаціями оголошень та укладання угод, а також для управління трафіком на Веб-сайті;

(IV) зв'язок з користувачами, в тому числі з питань сервісу, обслуговування користувачів або дозволених маркетингових комунікацій через будь-які доступні канали зв'язку;

(V) проведення науково-дослідницької та аналітичної активності з метою поліпшення сервісу;

(VI) забезпечення дотримання Угоди користувача, враховуючи боротьбу з шахрайством;

(VII) оцінка деяких факторів особистої інформації, зокрема, для аналізу та прогнозування особистих вподобань, інтересів, поведінки та місцезнаходження.

Компанія може зберігати інформацію, яку вона збирає і отримує на своєму Веб-сайті стільки, скільки буде потрібно для виконання вищевказаних ділових цілей.

 

5. ОБМІН ІНФОРМАЦІЄЮ

(І) Компанія може використовувати сторонніх постачальників послуг для надання деяких складових своїх послуг, в таких випадках ці постачальники не мають повноважень використовувати отримані за допомогою Веб-сайту Компанії персональні дані, які, в свою чергу, є предметом цієї Політики Конфіденційності. Ці постачальники послуг можуть змінюватися відповідно до необхідності, або ми можемо укладати контракти з додатковими постачальниками послуг з метою найкращого задоволення вимог користувачів Веб-сайту.

(II) Компанія залишає за собою право відповідно до вимог чинного законодавства обмінюватися інформацією з приватними особами та державними органами в наступних цілях:

-    з метою виконання заходів по боротьбі з шахрайством та зловживаннями на Веб-сайті;

- попередження передбачуваних порушень закону або боротьби з будь-якими іншими передбачуваними порушеннями Угоди користувача зі сторони користувачів. Крім того, за потреби Компанія вправі розголошувати інформацію щодо користувачів з метою забезпечення дотримання Угоди користувача чи будь-яких інших угод.

(III) Компанія може надавати персональні дані користувачів на запити компетентних органів, оформлених відповідно до вимог чинного законодавства, в тому числі відповідно до ст. 93 Кримінального процесуального кодексу України.

(IV) Відповідно до Політики конфіденційності, Компанія зобов'язується не передавати в оренду або використовувати з комерційними цілями будь-які персональні дані користувачів Веб-сайту. У разі якщо бізнес Компанії або частина цього бізнесу будуть продані або реорганізовані, в наслідок чого, Компанія передає всі або практично всі свої активи новому власнику (правонаступнику), то персональні дані користувачів можуть бути передані покупцеві, щоб забезпечити безперервність обслуговування Веб-сайту.

(V) Компанія може передавати певну знеособлену інформацію (дані, які не дозволяють ідентифікувати користувачів окремо) стороннім постачальникам послуг, довіреним партнерам або маркетинговим дослідникам з метою кращого розуміння, яка реклама або послуги можуть зацікавити користувачів Веб-сайту, поліпшення загальної якості та ефективності послуг Компанії і її сервісів, для забезпечення свого внеску в наукові дослідження, які, на думку Компанії, можуть приносити велику соціальну користь.

У випадках передачі персональних даних, зазначених у цьому розділі  Політики конфіденційності, інформування користувачів про передачу їх персональних даних, залишається на розсуд Компанії.

6. КОРИСТУВАЦЬКИЙ КОНТРОЛЬ

Доступ, Виправлення і Вилучення: Відповідно до чинного законодавства України, користувачі мають право в будь-який час подавати запит згідно передбаченого Компанією порядку на отримання інформації про те, які особисті дані про них зберігає Компанія. Користувачі, які створили обліковий запис і/або розмістили оголошення на Веб-сайті, можуть отримувати відповідний доступ до їх облікового запису, виправляти або видаляти інформацію, яку вони надають згідно порядку, встановленого Компанією, за умови, що такі користувачі несуть повну відповідальність за точність наданих даних, або повідомлень, розміщених на Веб-сайті. Якщо обліковий запис користувача був створений через провайдера ідентифікації (наприклад, Facebook Connect, Вконтакте), користувач може також відключити, або змінити дані облікового запису через налаштування ідентифікації провайдера (наприклад, на facebook.com, vk.com). Розміщена інформація може бути змінена або видалена в особистому кабінеті користувача "Мій профіль" на веб-сторінці Сайту, або в додатку.

Вибір третіх осіб: деякі зовнішні суб'єкти, що взаємодіють з Веб-сайтом, наприклад, Google Adwords, дозволяють користувачам відкликати свою згоду на збір і використання їх персональних даних для реклами на підставі активності користувачів. Для отримання більш детальної інформації та можливості вибору, будь ласка, відвідайте http://www.networkadvertising.org.

Кукіс (Cookies): Більшість основних комп'ютерних (десктопних) і мобільних веб-браузерів (наприклад, Safari, Firefox, Internet Explorer, Chrome, Opera) забезпечують елементи управління, які дозволяють користувачеві обмежити або заблокувати встановлення Кукіс (Cookies) на ваших системах. Зверніть увагу, що відключення Кукіс (Cookies) щодо доменів першої категорії (відвідуваних сайтів) та інших доменів (сайтів, пов'язаних з відвідуваними) може привести в деяких випадках до обмеженої функціональності цих веб-сайтів.

Відмова від інформаційних розсилок: Якщо Ви змінили своє рішення щодо отримання інформаційної розсилки зі сторони Компанії, Ви маєте можливість відписатися від неї у будь-який зручний для Вас час, виконавши відповідні вказівки, що містяться на бланку кожної розсилки або повідомивши Компанію електронною поштою із позначкою у темі «ВІДПИСАТИСЯ», відправивши її на електронну адресу info@agroyard.com.ua

7. БЕЗПЕКА ПІД ЧАС ВИКОРИСТАННЯ СЕРВІСІВ І ЗДІЙСНЕННЯ ПЛАТЕЖІВ

Всі операції по Вашій карті здійснюються при повному дотриманні вимог «VISA International», «MasterCard» та інших платіжних систем в світі. Компанія не отримує дані Вашої банківської карти або іншу фінансову інформацію.

8. ЗГОДА НА ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Наступним, я надаю згоду на обробку будь-якими способами моїх персональних даних, а саме включення їх до бази даних, включаючи передачу моїх персональних даних Компанії і третім особам згідно умов даної Політики, з метою систематизації, включення їх до відповідної бази даних, передачі інформації рекламного характеру, використання персональних даних  з метою забезпечення реалізації цивільно-правових, податкових та відносин у сфері бухгалтерського обліку, в тому числі щодо продажу відповідного товару від мого імені або моєї згоди придбати певний товар, виконання договірних зобов’язань з надання послуг, для моєї ідентифікації як Користувача, з метою надання послуг, обробки платежів, відправки інформації поштою, електронною поштою, проведення розрахункових операцій, надання звітності, ведення бухгалтерського та управлінського обліку, поліпшення якості надання послуг або будь-яких інших цілей, що не суперечать діючому законодавству України. Підтверджую, що в повній і достатній мірі ознайомлений з власними правами в якості суб'єкта персональних даних згідно ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», а також гарантую, що Компанія та інші треті особи, що мають доступ до моїх персональних даних згідно цієї Політики, звільнені від зобов'язання направляти в мою адресу повідомлення у будь якій формі, про права, мету збору даних та осіб, яким передаються мої персональні дані. Також підтверджую, що в майбутньому не буду мати жодних претензій до вищевказаних осіб з приводу використання моїх персональних даних, з метою, викладеної вище. Інформація, зазначена мною на Веб-сайті, є достовірною і я розумію можливу відповідальність в випадку надання хибної інформації.

Підтверджую, що обізнаний з порядком і підставами відкликання власних персональних даних, а також із тим, що можу у будь-який час відкликати вищевказану згоду шляхом письмового повідомлення за адресою: ТОВ ««Агроярд Україна», 49044, Україна, м. Дніпро, вул. Виконкомівська 12А, офіс 21, або написавши листа на електронну адресу Компанії: info@agroyard.com.ua.

У разі зміни моїх персональних даних, вказаних в реєстраційній формі Веб-сайту або переданих Компанії у будь-якій іншій формі, зобов'язуюся надіслати актуальні дані будь-яким з вищевказаних шляхів або завантажити такі дані в електронному вигляді згідно порядку, передбаченого Компанією.

9. ЗМІНИ В ПОЛІТИЦІ

Ця Політика конфіденційності  в останній раз була оновлена 14 квітня 2017 року.  Компанія може оновлювати цю Політику час від часу. Зміни або доповнення до цієї Політики набувають чинності одразу з моменту розміщення актуальної редакції даної Політики, яка розміщується на Веб-сайті за посиланням  https://agroyard.com.ua/policy.html. Продовжуючи користуватися послугами Компанії, після розміщення актуальної редакції Політики, користувачі підтверджують своє прийняття будь-яких змін до цієї Політики конфіденційності. 

Компанія рекомендує користувачам переглядати цей документ час від часу, щоб дізнатися про зміни в Політиці конфіденційності.

10. КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ

        

Ми цінуємо Ваш думку. Якщо у Вас є коментарі або питання з приводу цієї Політики щодо захисту конфіденційності особистої інформації, будь ласка, направляйте їх до Компанії, за електронною  адресою: info@agroyard.com.ua